Inschrijvingen bekijken

De inschrijvingen komen op 2 manieren binnen: als formulier en als betaling.  Beide zouden in orde moeten zijn om alle gegevens van de deelnemers te hebben.  Via het dashboard van Mollie heb je nog een extra controle of de digitale betalingen geslaagd zijn.

1. Formulier bekijken

2. Betaling bekijken

3. Mollie

Formulier bekijken

Stap 1

Ga in het dashboard naar ‘Everest Forms’ en klik daar op ‘Entries’.

Stap 2

Klik het 2de menu open (niet ‘Bulkacties’).  Selecteer hier het gewenste kamp en druk op ‘Filter’.

Druk nadien op ‘CSV exporteren’ om de lijst in Excel te kunnen openen.

Betaling bekijken

Stap 1

Ga in het dashboard naar ‘Woocommerce’ en klik daar op ‘Bestellingen’.

Stap 2

Klik in de tabel linksboven het vinkje aan naast ‘Bestelling’.  Zo selecteer je alle rijen op dit blad.

Stap 3

Klik het eerste menu open en druk daar op ‘Exporteer als XLSX’.

Druk daarna op ‘Toepassen’.

Stap 4

Opgelet!

Er kunnen slechts 20 rijen op 1 blad.

Druk daarom op het pijltje naar rechts voor het volgende blad en herhaal stap 2 en 3.

Handig!

Het is ook mogelijk om te selecteren op datum.  Wanneer je bijvoorbeeld alle inschrijvingen tot een bepaalde maand hebt gedownload, kan je een nieuwe maand downloaden.

Selecteer hiervoor deze maand en druk op ‘Filter’.

Nadien herhaal je stap 2 en 3.

Mollie

Om helemaal zeker te zijn dat de online betaling geslaagd is, kan je dit in Mollie checken.  Log daarvoor in bij Mollie en bekijk de betalingen.

Mollie kan zo ingesteld worden dat het aan jou betaalt wanneer jij dat wil (dagelijks, wekelijks, maandelijks, …).