Kimberly Marien

staat in voor het algemeen beheer van de dansschool. Bij vragen kom je steeds bij haar terecht. 

Van kleins af aan was turnen en dansen haar grote passie. Tijdens haar opleiding voor turnleerkracht ging ze meerdere uren per week dansen en kwam de microbe om zelf les te geven ook naar boven. Dit startte vanuit de opleiding Aerobic en Zumba maar groeide al snel verder naar kleuters, kinderen en jeugd. Na haar opleiding voor turnleerkracht, volgde ze nog de opleiding voor leerkracht lager onderwijs. 

Voor de opstart van Mouvémenté in 2014 heeft Kimberly verschillende jaren lesgeven bij dansclubs uit de buurt. Ook op danskampen van Sport-it, Sporta en Danssport Vlaanderen kon je haar terugvinden in de vakanties. 

Kimberly focust zich op de dansstijl Jazz maar wil tijdens de kampen en stages ook andere dansstijlen aan bod laten komen zodat dansers zich zo volledig mogelijk kunnen ontwikkelen. 

Nu werkt Kimberly als godsdienstjuf in basisschool Qworzo in Merksplas. Verder is tijd spenderen met haar gezin en vrienden heel belangrijk. Om die reden zal ze vooral bereikbaar zijn via mail, Facebook en Instagram.

Alle docenten

Cato
Cato Mannaerts
BM-zwart
Daphne Roovers
Gwyneth
Gwyneth Pauwels
Kimberly
Kimberly Marien
Noortje
Noortje Nuyts